Onze missie

Wij zijn op een missie om een bijdrage te leveren aan een wereld waar iedereen de beschikking heeft over vers, gezond en veilig voedsel.

Voedsel verbouwd in modulaire indoor farms: zonder pesticiden en met 95% minder water. Lokaal gegroeid om zo transport en vervuiling terug te dringen. Geoogst op het perfecte moment, vers en rijp. Beschikbaar voor iedereen: voedzaam, lekker en betaalbaar. Wij produceren het voedsel waar ieder mens recht op heeft.

 

Lees meer over indoor farming via https://www.seven-steps-to-heaven.com/


overons1.jpg
overons2.jpg
about-3.jpg

Over Ons

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het groeien van planten en plantmateriaal.

 

We passen mathematische modellen toe om te ontdekken en te voorspellen hoe en wanneer de diverse planten gaan groeien. Sinds 2005 pionieren we in indoor farming, gericht op de wensen van de plant en de markt. In plaats van te kopiëren wat buiten gebeurt, passen we een volledig nieuw klimaat toe. Doordat we geen last hebben van invloeden van buitenaf, hoeven we geen landbouwgif te gebruiken, hebben we geen mislukte oogsten en kunnen we het hele jaar door en op iedere plek ter wereld voedsel produceren. Vandaag beginnen we met het groeien van de allermooiste groenten, kruiden en fruit die bijdragen aan de transitie van vet, zout, suiker en vlees, naar een gezonder, lekkerder en toekomstbestendig voedselpatroon.

 

about-1.jpg
about-2.jpg
about-5.jpg
Gesneden.jpg

Ons Atelier

Innovation Powerhouse @ Strijp-T

Zwaanstraat 31U

5651 CA Eindhoven - Nederland

Info@heaven-fba.com

KvK: 7356806


Contact

Naam *
Naam